PVC stolarija

PVC stolarija slovi kao odličan toplinski izolator, štiteći Vaš prostor od visokih i niskih temperatura te Vam garantiraju miran i ugodan boravak u njemu tijekom ekstremnih ljetnih i zimskih temperatura te će, zimi i ljeti, ušteda na grijanju biti značajna, a gubitak toplinske energije minimalan. Ujedno i reducira vanjsku buku.  

PVC stolarija koristi se za opremanje stambenih i poslovnih objekata. Bilo da vam trebaju ulazna vrata, prozori s roletama ili bez, PVC će opravdati Vaš izbor. Kao prvo, ovaj materijal ne treba previše održavati, izdržljiv je, ali i može se reciklirati, stoga je ekološki prihvatljiv. 

 Kvaliteta PVC prozora ili vrata uvelike ovisi o kvaliteti profila, odnosno komorama, brtvama, debljini stijenke i dubini ugradnje. Kvaliteta okova utječe na to koliko će prozori ili vrata trajati, s kojom lakoćom možete njima rukovati i u kojoj mjeri će pružati sigurnost prostora.

PVC stolarija

Vrata

Tko još želi sjediti u hladnom?

Aluplast IDEAL 4000/7000 vrata sa izvedbom od 5 komora, dvije brtve i dubinom ugradnje od 70mm i 85mm, ostvaruju jako dobre termo izolacijske vrijednosti. Aluplast PVC vrata povezuju najmoderniju tehnologiju sa najvećom stambenom udobnošću, garantirajući radost uživanja dugi niz godina.

modeli: ID-4000/7000

Prozori

IDEALno za ugodan osjećaj

IDEAL 5000 je 5-komorni sistem sa tri brtve, ugradbenom dubinom od 70 mm, a odlikuje se jednom izrazito dobrom zvučnom i toplinskom izolacijom.

Aluplast prozorski sustav IDEAL 5000 nastao je dosljednim dodatnim razvijanjem sustava IDEAL 4000 na bazi središnjeg brtvljenja, pri čemu neovisno o većoj ugradbenoj dubini i nadalje slijedio princip kompatibilnosti. Profil je modernog dizajna, zakošene površine te zaobljenih unutarnjih i vanjskih bridova, te dolazi u širokoj paleti boja i dekora. Profil ima veliku prednju komoru za odvodnju.

 

PVC stolarija
PVC stolarija

Klizne stijene

IDEALni osjećaj rukovanja kliznim vratima

HST 85®  je nisko energetski profil na najvišem nivou. Dubina od 197mm, ojačanje štoka sa termo mostom, ugradbeni prag, vrhunski klizni okov služe za najbolju toplinsku i zvučnu izolaciju Vašeg doma. Darujte sebi udobnost i ugodnu atmosferu ovim profilom modernog dizajna i elegantnih ravnih linija.